Vidi

geen verzendkosten

Ruilen en Retouren

Bij VIDI HOME kun je jouw aankoop altijd ruilen of retourneren. Wel gelden er een aantal regels. Zo hanteren wij een retourtermijn van 30 dagen vanaf het moment van levering. Mocht het niet lukken om binnen deze periode jouw aankoop te retourneren, dan kan VIDI HOME jouw retour weigeren. Is dit nou het geval? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen naar een oplossing kijken. Heb je verder nog vragen over ruilen en retouren? Lees dan verder of kijken bij onze veelgestelde vragen of het antwoord ertussen zit.

 

Retouren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan mag je het artikel kosteloos retourneren. Stuur hiervoor een mail naar retouren@vidihome.nl en vermeld hierbij jouw bestelnummer en reden voor retour. Zodra wij jouw retour binnen hebben, zullen wij controleren of alles klopt en het aankoopbedrag terug naar jou overmaken. Hier hebben wij tot 14 dagen de tijd voor.

 

Ruilen

Toch liever een ander product of is er iets mis gegaan bij de verzending? Stuur ons dan een mailtje naar retouren@vidihome.nl en vermeld hierbij jouw bestelnummer en reden voor ruilen. Wij zullen vervolgens gaan kijken hoe het beste de ruil tot stand kan komen.