Vidi

geen verzendkosten

Over VIDI home

VIDI HOME is opgericht door 2 jonge vrienden met een passie voor ondernemen en goed interieur. Damien Schutte is van jongs af aan opgegroeid met twee ouders in de interieur wereld en probeert deze traditie voort te zetten en zijn eigen visie hier aan te geven. Rick van Rijswijk wilde vroeger architect worden en vond het dan ook erg leuk om gebouwen te bedenken en uit te tekenen. Deze interesse heeft hij omgezet naar het bedenken en designen van interieur.

Damien Schutte (Links) en Rick van Rijswijk  (Rechts)

Waar staan wij voor

VIDI betekent in het latijn “ik zag”. Dit past dan ook bij onze visie. Alles draait om het zien van het product. Geen poespas of andere afleidingen. Alleen essentiële informatie wordt aangeboden.

 

Onze producten verdienen er daarom ook goed uit te zien en zijn gemaakt door middel van een duurzame productie methode. Dit houdt in dat de producten niet gemaakt worden met kinderarbeid en op een ecologisch vriendelijke manier vervaardigd worden.

 

Daarnaast willen wij graag dat onze producten van langdurig karakter zijn en er jarenlang plezier van beleefd kan worden. Het is niet alleen een product wat je bij ons koopt, je koopt bij ons vreugde en plezier.

 

Ons motto is dan ook: “Wat je ziet is wat je verdient.”