Vidi

geen verzendkosten

Bezorgen en Leveren

Bezorgen

VIDI HOME rekent geen bezorgkosten voor al haar bestellingen. Bezorgingen zullen altijd tot aan de voordeur plaats vinden.

 

Levertijden

VIDI HOME heeft een eigen magazijn en verstuurd vanuit hier haar orders. Wij hanteren altijd: Vóór 18:00 uur besteld, volgende dag in huis!*

Dit houdt in:

Besteld op: Vóór 18:00 uur Ná 18:00 uur
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Besteld op: Vóór 12:00 uur Ná 12:00 uur
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag

*Dit kan alleen afwijken tijdens drukke periodes.

Dit doen wij terwijl jij op jouw bestelling wacht

Terwijl jij wacht op jouw bestelling zullen wij zo snel mogelijk alles gereed gaan maken. We controleren of alle producten in orde zijn en of alles goed is ingepakt en klaar voor verzending!

 

Drukke periodes

Tijdens drukke periodes, bijvoorbeeld rondom feestdagen, doen wij er alles aan om jouw bestelling op tijd bij jou te laten bezorgen. Helaas zijn wij wel afhankelijk van onze transportpartners en kan het wel eens voorkomen dat er vertraging optreed door drukte. Tijdens deze drukke periodes is het dan ook beter om met 1 dag extra levertijd rekening te houden. Wij zullen jou hiermee ook op tijd informeren zodat jij niet voor onverwachtse verassingen staat!

 

Transportpartners

Het merendeel van de bestellingen zullen wij versturen met onze transportpartner PostNL. Woon je toevallig bij ons magazijn in de buurt? (Zoetermeer en omstreken). Dan zal jouw bestelling bezorgd worden door Fietskoerier Zoetermeer! Wij werken graag mee aan een schoner milieu. Fietskoerier Zoetermeer bezorgd al haar pakketjes met de fiets. Zo helpen wij met z’n alle mee aan een schonere wereld!